Как да изберете своя под

Независимо дали сега започвате да търсите идеалния под или вече сте избрали определен вид подова настилка, ето малко информация, която да Ви помогне с крайния избор.

Дърво

Паркетите Таркет предлагат широка гама от дървесни видове от целия свят, които ще задоволят очакванията и нуждите на крайните потребители и ще станат част от тяхното ежедневие, внасяйки топлина в техните домове. Колекцията паркети Таркет предлага всичко, от традиционни паркет, като Дъб, харесван за своята твърдост и издръжливост, до екзотичните дървесни видове като Кемпас, Ятоба, Африкански махагон.

Ламинат

Макар че ламинатът често е бъркат за паркет, той предлага още по-голямо разнообразие дори и от истинското дърво. Отпечатаните шарки предлагат безкрайни възможности за експериментиране с дървесни видове и цветове. Със 110 декора, 14 различни повърхности, 4 различни конструкции на дъските и 3 вида откоси, нашата нова колекция от ламинати ще Ви предложи правилния продукт за Вашия интериор.

Винил

Винилът не е само един продукт. Гамата на Таркет от хетерогенен и хомогенен винил представлява цяло семейство от дървени настилки с различни характеристики, подходящи за голям брой различни пространства. Винаги има отлично решение от винил.

Линолеум

Свеж, динамичен и вълнуващ, модерният линолеум е решение за подова настилка, създадено в комбинация от стара, изпитана технология и най-новата XFтехнология. Със своите естествени характеристики, линолеумът предлага изключително добра устойчивост и е лесен за поддръжка, което го прави идеален за пространства с често ползване, като медицински заведения.